Plattång, variera din frisyr!

plattångAtt fixa frisyren kan vara en jobbig procedur. Speciellt på morgonen när tiden är knapp, och bussen väntar ju inte på någon. En plattång kan dock vara ett mångsidigt, snabbt och smidigt sätt att lätt få till frisyren. Den är dessutom bra för att skapa olika frisyrer, inte bara platta sådana. Både vågor och lockar, stora som små, kan skapas med detta multiverktyg för hår. En plattång är också bra om du bara är ute efter lite extra volym till en rakare frisyr.

En modern plattång är inte bara bra på grund av sin mångsidighet, moderna modeller är också redo att användas på bara ett par sekunder, är utvecklade för att håret lätt ska glida genom dem och för att ge minimala påfrestningar på håret. Har du dessutom löshår eller känsligt hår kan en plattång med inställning för temperatur vara bra, då detta gör att du kan få en lägre temperatur men ändå få ett bra resultat.

Med tanke på hur bra det låter kan man lätt få uppfattningen att man måste länsa bankkontot för att få tag i en bra plattång, men med den stora variationen i prisklasser och modeller finns det garanterat en plattång som passar både plånboken och håret.