Papperskorg, ska det finnas överallt?

papperskorgDen alldagliga svensken kanske har upptäckt att det dyker upp en papperskorg till här och där i våra städer, vissa av vilka är delade i två, en sida för brännbart och en sida för pant. Kanske är detta för att göra det enklare för de som går igenom papperskorg efter papperskorg efter den eftertraktade panten.

http://papperskorg.nu/

Kanske var det för många som kom in med infektioner på sjukhuset efter att ha grävt i en papperskorg, och landsting och kommun blev trötta på det. Eller så kanske det blev för nedskräpat i städerna så dom bestämde sig för att sätta ut en till papperskorg här, och en där, för att det skulle bli kortare mellan dom. Allt för att man ska ha så liten anledning till att skräpa ned som möjligt. Självklart finns det de som ändå gör det. Slänger en glasspinne på marken trotts att de har en papperskorg bara någon meter bort, ibland till och med precis bredvid.

Det är på grund av dessa människor som det dyker upp allt fler papperskorgar i parker och på gångvägar. De kommer även i nya spännande färger och former, allt för att göra din tillvaro lite bättre, lite roligare.