Korktavla – inte dummare än den ser ut

korktavlaEn korktavla är en praktiskt pryl som kan vara till hjälp i många lägen. På en korktavla kan du nåla upp allt du behöver komma ihåg. Injudan till föräldrarkväll på dagis, nummer till hundens akutveterinär och den senaste telefonräkningen kan göra sig bra fastnålad på en korktavlas yta. Att samla alla viktiga saker du behöver komma ihåg på en plats där de alltid syns är bra oavsett om du bor själv eller har en stor familj. Enda skillnaden på korktavlan är att den lär behöva bara större om du har en stor familj än om du bor ensam.

http://anslagstavla.net/korktavla/

En korktavla är miljövänlig eftersom den är gjord av förnyelsebara material. Den kanske inte ser allt för rolig ut för omvärlden men det är också lätt att ändra på. Med en vanlig målarfärg kan du göra om din korktavla precis som du vill ha den. Färg fäster även på kork, och på träramen runt korkplattan kan du limma fast små figurer till exempel. Eller så behåller du din korktavla så som den är. Det är upp till och vad du tycker passar bäst! På nätet kan även hitta färdigmålade korktavlor för dig som inte har lust att måla själv.